DKVH 19 sep 2017 over; De Ouderen-, buren-, beleef en beweeg-dag, etc..

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. DKVH 19 sep 2017...

In het eerste uur:
Ben Dijkman trapte het eerste uur af met de Nationale Ouderendag die op 6 oktober plaatsvindt. Er zijn verschillende activiteiten te doen, maar er wordt ook nog hulp gezocht, luister maar:
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-ouderendag-ben-dijkman-19-sep/

Het is de nationale week tegen pesten. Anja Tekelenburg vertelt over haar pestverleden en haar recentelijk uitgekomen boek “Over (af)vallen en opstaan” (te vinden bij Boekhandel Wijs, The Readshop en op http://publicaties.lilant.nl/over-afvallen-en-opstaan/ ) en haar dichtbundel “Dichterbij mij” (ook te vinden op http://publicaties.lilant.nl/dichterbij-mij/ )
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-anja-tekelenburg-over-pesten-en-haar-boek-19-sep-2017/

Daarnaast wordt er gebeld met Mieke Bolle van de Lavendeloord. Het gaat over Nationale Burendag en allerlei leuke activiteiten die er op de Lavendeloord te doen zijn.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-burendag-mieke-bolle-19-sep-2017/

Het tweede uur gaat over de Week van het Hospice.
Claudia van Mechelen van Sportpunt Houten legt ons uit wat de Beweeg- en beleefdag inhoudt. Ook heeft ze het over Special Sports. Voor meer informatie kun je kijken op de website: http://www.sportpunthouten.nl/bewegen-in-houten/special-sports-1/beweeg-beleefdag
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-claudia-van-mechelen-sportpunt-19-sep-2017/

Over wat de Week van het Hospice nu precies is, brengt Michel Tombroek ons wat duidelijkheid. Michel en Claudia vertellen samen ook over enkele activiteiten, waaronder Proef het Rond en samen sporten. Proef het Rond is een zogeheten ‘running dinner’. De routes van dit ‘running dinner’ zijn te vinden op www.weekvanhethospice.nl
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-michel-tombroek-week-vh-hospice-19-sep-2017/

De telefoon rinkelt deze avond bij Jeroen Baars van het Onze Lieve Vrouwen-broederschap. Er kunnen weer aanvragen gedaan worden voor financiële steun bij projecten www.olvb.nl.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvh-jeroen-baars-olvb-19-sep-2017/

Tot slot is er ook de wekelijkse column van onze vaste columnist Sybren Visser: “De Handen van Houten”. Deze week: De handen van Pieter van den Tillaard.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/dkvhcolumn-sybren-visser-de-handen-van-houten-19-sep-2017/

Redactie: Vincie, Sybren, Maja, Mieke
Techniek:  Bas
Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 06:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love