Daar Hou Ik U Aan: 28 feb 2018 met als gasten Esmée Zandvliet, Griëtte Vonck en Kees van den Udenhout

1 March 2018

  1. Home
  2. /
  3. Podcast
  4. /
  5. Daar Hou Ik U...

Op deze ijzige woensdagavond hadden we in  de uitzending drie kandidaat-raadsleden te gast die de komende verkiezingen hun debuut maken op de lijst: Esmée Zandvliet van D66, Griëtte Vonck van de ChristenUnie en Kees van den Udenhout van de VVD.
Het eerste uur maakten we kennis met de drie kandidaten.
Esmée Zandvliet is al vanaf haar 16e actief bij de D66, waar ze nu als nummer 6 op de lijst staat. Griëtte Vonck is sinds anderhalf jaar commissielid bij de ChristenUnie en staat als nummer 3 op de lijst. Tot slot spraken we Kees van den Udenhout die, na via zijn carrière betrokken te zijn geweest bij de politiek, sinds mei 2017 actief is bij de VVD en daar als nummer 5 op de lijst staat.
Met deze drie kandidaten bespraken wij de partijprogramma’s en de, door de gasten gekozen, kernthema’s van de komende verkiezingen, wat uitmondde in een interessante discussie over de bestrijding van criminaliteit in Houten.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-1e-uur-28-feb-2018/

In het tweede uur doken we dieper in op het thema woningbouw en het tweede windmolenpark. Daarnaast vroegen we naar de raadsvergadering: waarom lijkt de opzet nu zo ‘saai’? En wat kan er gedaan worden om de vergaderingen interessanter te maken voor bewoners? Al met al, een boeiende uitzending met een breed scala aan onderwerpen.

De presentatie werd gedaan door Rogier Schouenberg en Toke van Telgen. De techniek was in handen van Cees Sloot.
https://www.mixcloud.com/houtenfm/daar-hou-ik-u-aan-2e-uur-28-feb-2018/
Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love