De Middenstip: Uitzending van maandag 5 september 2016

5 september 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Deze uitzending draaide vooral om de racket- en balsport padel, een kruising tussen tennis en squash. We hadden namelijk Marijn Koot te gast die ons uitgebreid inlichtte over deze sport. Natuurlijk hadden we ook weer de sporthoogtepunten, het sportnieuws en nog veel meer.

We startten de uitzending met de gebruikelijke sporthoogtepunten, maar daarna hadden we gelijk een gast. Aan de telefoon was Hans van Dijk, trainer van de handbalheren Alphadeuren Houten. Ook hadden we weer wat vers sportnieuws en wat frisse tweets.

Het tweede uur begonnen we met de sportagenda, waarna het interview van Marijn Koot begon. Met hem hebben we dus over padel gepraat, een sport die steeds meer opkomt. Qua puntentelling en wedstrijden lijkt het heel erg op tennis, maar het racket is dikker en kleiner en de sport krijg je sneller onder de knie, waardoor je al vrijwel gelijk een duel aan kan gaan. Daarna hadden we nog de landelijke sportpunten en een kort praatje met onze presentatoren Peter en Yannick over SV Houten.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

De DJ School

20:00 22:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love