De Middenstip: Uitzending van Maandag 30 mei 2016

30 mei 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Deze keer bij De Middenstip hadden we een keer een meidenavond, Chantal Linschoten, Tessa Weber en Sterre Bergevoet waren van de partij. We hadden een gezellige uitzending met helaas behoorlijk slecht weer, waardoor veel trainingen en wedstrijden afgelast waren.

We begonnen De Middenstip met wat sportnieuws, vers van de pers. Daarna hadden we iets speciaals, we vroegen namelijk of jullie zèlf een keer op de radio wilden komen. Je eigen moment of fame op de radio: wie wil dat nou niet? Onze oproep werd gelijk beantwoord, we belden namelijk met Julisa Westerveld van hockeyclub HC Houten, zij zoeken namelijk dames van ongeveer 19/21 jaar voor de D6. Iedereen die zin heeft om lekker te hockeyen en rond die leeftijd zit, kan lekker meedoen. De club is bereikbaar op het mailadres: julisawesterveld@hotmail.com. Daarna hadden we weer wat sportnieuws en belden we met John van Kemenade over de avondvierdaagse in Houten, waar hij vrijwilliger is. Stel dat je ook een keer mee wilt helpen, neem dan een kijkje op www.avond4daagsehouten.nl.

Het tweede uur begon met het nieuws dat het zwembad De Wetering verbouwd wordt en daarna hadden we het landelijk sportnieuws met onder andere de uitslag van de Champions League en hoe het is afgelopen met Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Monaco. Na dit nieuws hadden we nog een boel sportieve tweets en wat vrolijke muziek. We sloten af met nieuws van Sportpunt Houten.

[mh_media type=audio]


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love