De Middenstip: Uitzending van maandag 29 augustus 2016

29 augustus 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Het nieuwe seizoen van De Middenstip is weer begonnen! Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk luistert u ook weer mee.

We beginnen dit seizoen niet helemaal oud en vertrouwd, we hebben er namelijk een nieuwe presentator en hulp bij. Peter Kelder is een echte sportfanaat en hij is zeer ervaren. Een goede extra kracht dus! Ook hebben er een paar mensen De Middenstip verlaten, namelijk Chantal Linschoten en Romario Riethof. Romario heeft ons niet helemaal verlaten, hij helpt namelijk nog af en toe met reportages en andere items.

Deze eerste uitzending trapten we af met de sporthoogtepunten en het sportnieuws. Ook hadden we een reportage van de huldiging van Jan-Willem van Schip & Robin de Kruijff in Schalkwijk voor u. Daarna interviewden we dezelfde Jan-Willem van Schip over zijn ervaringen en behandelden we wat sportieve tweets.

Het tweede uur ging van start met de agenda. Daarna hadden we twee gasten via de telefoon, namelijk John de Bie, organisator van de handbal Supercup, en Leon de Kogel, over de seizoenstart van Go Ahead Eagles. Ter afsluiting hadden we nog de nieuwtjes en agendapunten van Sportpunt Houten.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love