De Middenstip: Uitzending van Maandag 23 mei 2016

23 mei 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Deze uitzending waren er weer wat spelers van VV ’t Goy aanwezig aangezien ze de KNVB bekerfinale hebben gewonnen. Ook hadden we natuurlijk nog wat andere sappige sportnieuwtjes.

We begonnen de uitzending met de sportieve hoogtepunten van Houten, waarna we wat tweets en landelijk sportnieuws  behandelden. Als je de vorige uitzending van de Middenstip hebt meegekregen, zal je waarschijnlijk wel weten dat we twee jongens van de D1 VV ’t Goy te gast hadden. Deze uitzending waren ze er weer bij, met medailles en al, alleen waren ze deze keer niet met z’n tweeën maar met hun hele team. De jongens hebben namelijk de KNVB bekerfinale voor de jeugd gewonnen, dus wij waren verheugd om ze in onze uitzending te ontvangen.

Deel twee van de Middenstip ging van start met het programma van de Houtense sportwedstrijden. Daarna hingen we een hele tijd aan de telefoon, we belden namelijk met Jeroen Stokman van de Linieloop en Gerard den Hollander over Badminton. Ook belden we met Peter van Wijngaarden van VV Schalkwijk en Aïsha Versteeg over de Delta Cup. We sloten af met het sportnieuws van Sportpunt Houten.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love