De Middenstip: Uitzending van maandag 20 juni 2016

20 juni 2016

Dit was alweer de laatste uitzending van het seizoen. Een speciale uitzending dus, met terugblikken van de afgelopen uitzendingen. Ook waren er een boel feestelijkheden van onder andere het 80-jarig bestaan van gymnastiekvereniging Attila en de opening van het nieuwe korfbalveld van Victum.

Volgende week is er wel nog een soort compilatie van momenten uit uitzendingen van de Middenstip, maar dan zijn wij er niet meer bij. De uitzending begon met deze aankondiging en ook met de sporthoogtepunten. Daarna hadden we een interview met Dick Jansen over het 80-jarig bestaan van gymnastiekvereniging Attila. Afgelopen weekend werd dat groots gevierd. Toen hadden we het sportnieuws en een reportage bij de feestelijke opening van de nieuwe korfbalvelden van Victum. Ook hadden we nog wat sportieve tweets.

Het tweede uur hadden we meer sportnieuws, landelijk en lokaal. We belden ook met Astrid van der Vaart over het afgelopen beachhandbal toernooi op het Stadstrand. Daarna hadden we nog een reportage van Chantal Linschoten die aanwezig was bij de opening van het eerste kunstgrasveld van Houten. We sloten af de nieuwtjes van Sportpunt Houten.

[mh_media type=audio]


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love