De Middenstip: Uitzending van maandag 19 september 2016

12 september 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Een zeer volle uitzending met een groot aantal gasten hadden we weer. Eerst spraken we met Peter Dussenbroek en Peter Moens van SV Houten en daarna met Marc Hogerhorst van HV Houten. Ook hadden we, net als de vorige Middenstip, een gesprek met Marijn Koot over padel. Tot slot hebben we nog een praatje gemaakt met volleybalster Robin de Kruijff.

De uitzending ging al gelijk van start met een gesprek met Peter Dussenbroek, technisch manager, en Peter Moens, trainer, van SV Houten. Tussen de gasten door hadden we het sportnieuws, want gelijk daarna hadden we weer een gast, namelijk Marc Hogerhorst. Hij is assistent-trainer bij de dames 1 van HV Houten, die spelen dit jaar voor het eerst in de Hoofdklasse van het dameshandbal. Volgens hem hebben de meiden een top mentaliteit, door hun wil om te vechten en hun streven naar samen de wedstrijd winnen.

Het tweede uur trapten we af met de sportagenda van Houten, waarna we Marijn Koot aan de telefoon hadden, die ons vertelde over de eerste wedstrijd van de sport padel. Daarna hadden we de landelijke sportpunten en de tweets en toen hadden we een hele speciale gast, namelijk Robin de Kruijf. Zij deed mee aan de Olympische Spelen met haar volleybalteam en heeft onlangs de overstap van Istanbul naar Pescara in Italië gemaakt. We sloten af met nog een paar swingende platen.

 

Helaas is door technische storing de opname van deze uitzending niet beschikbaar ons excuus voor het ongemak


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love