De Middenstip: Uitzending van maandag 19 september 2016

19 september 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Aan mensen die vertelden over verschillende soorten sporten kwam het deze uitzending niet te kort. Skaten, schaatsen, handbal,… Divers was De Middenstip deze keer zeker. Ook hadden we het over de Open Deuren Sportweek die van 17 tot 25 september plaats vindt.

We begonnen de uitzending weer met de sporthoogtepunten van de afgelopen week, met de meest toonaangevende uitslagen. We hadden daarna gelijk een belgast, namelijk Daimy van Dommelen, zij is handbalster bij Fortissimo. Ook hadden we weer het sportnieuws, met verse nieuwtjes uit Houtens sportland, en nog een belgast. Marjo Heijman vertelde ons over 10-jarig bestaan HSSV en over de recente bezigheden van haar skate- en schaatsclub. Het eerste uur werd afgesloten met de tweets.

Het tweede uur startte met de agenda, de aankomende sportactiviteiten in Houten. Daarna hadden we weer een belgast, namelijk Marijn Koot. Hij vertelde over de Open Deuren Sportweek, met nadruk op de sporten padel en squash. Deze week is een goede kans voor mensen, jong en oud, om laagdrempelig en zonder verplichtingen kennis te maken met verschillende soorten sporten. Na de sporthoogtepunten van dit weekend, met een kijkje terug op de dingen die gebeurt zijn, hadden we nogmaals een belgast. Met Ramon Lablans, speler bij Houten Dragons, praatten we over zijn komende en afgelopen wedstrijden. Ter afsluiting hadden we nog een mailupdate van Sportpunt Houten over, nogmaals, de Open Deuren Sportweek.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love