De Middenstip: Uitzending van maandag 13 juni 2016

14 juni 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: Uitzending van...

Het EK voetbal is begonnen! Nederland is er helaas niet bij, maar het valt moeilijk te negeren. Michaël kwam speciaal nog even langs voor een EK-update.

Deze uitzending begon met verse nieuwtjes van de sportwereld waarna we een reportage over de Loop door Houten hadden, inclusief interviews met deelnemers. Daarna hadden we nog meer sportnieuws en een interview met Rianne Furtado over een cursus capoeira die zij geeft, geschikt voor enthousiaste moeders en vaders met hun kind. Als u interesse heeft kunt u meer info vinden hier: http://www.cascadura.nl/2016/05/nieuw-capoeira-voor-peuters-en-ouders.html.

Het tweede uur begonnen we met nòg meer sportnieuws, deze keer de aankomende agenda en de landelijke nieuwtjes. Natuurlijk hadden nog meer interviews, deze keer met Petra van den Adel over de tijdelijke sluiting van zwembad de Wetering aankomende zomer. Wel kan er nog volop in het buitenbad gezwommen worden. Ook hadden we nog een interview met Henny Otten, zij vertelde over de Nationale Diabetes Challenge die plaatsvindt in Houten 12, 13 en 14 april.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love