De Middenstip: de uitzending van maandag 18 april 2016

18 april 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: de uitzending...

In deze uitzending van De Middenstip hadden we iets speciaals voor je in petto, namelijk een reportage over de Obstacle Run bij Down Under, maar natuurlijk hadden we ook de gebruikelijke items.

De middenstip begon met het Houtens sportnieuws, waarna we Eric Tap belden die ons vertelde over Walking Football, een speciale voetbalvariant voor 60-plussers. Bij Walking Football mag er, zoals de naam al aangeeft, niet worden gerend. De kick-off van dit evenement is aanstaande vrijdag en natuurlijk zijn alle 60-plussers die zin hebben om eens lekker te bewegen van harte welkom. Na de tweets en een paar fijne platen hadden we een interview met Marijn Koot van racketcentrum Houten over het aankomende badmintonseizoen.

Het tweede uur van de middenstip kwam de reportage van Tessa Weber, die aanwezig was bij de Obstacle Run, aan bod, maar eerst vertelde Melissa wat er op het sportprogramma van Houten staat.  Het item van Tessa was een verslag met een paar interviews van deelnemers. Na het verslag hadden we een gesprek met organisator Emiel van Emmerik. We sloten af met een update van Sportpunt Houten.

[mh_media type=audio]


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love