De Middenstip: de uitzending van maandag 11 April 2016, ObstacleRun, LoopDoorHouten, Stardance en Varsity.

11 april 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: de uitzending...

Deze uitzending draaide vooral om de Loop door Houten, maar uiteraard hadden we ook andere gasten en verassende nieuwtjes

De middenstip van deze maandag ging van start met het sportnieuws, waarna we gelijk twee bijzondere gasten hadden. Met  Rolf Bachofner en Eddie Heerings, organisators van de Loop door Houten, praatten we over de loop die er aan zit te komen en de  route die verassend genoeg gewijzigd is. Verdere informatie over de Loop door Houten is te vinden op www.loopdoorhouten.nl. Na het gezellige bezoek gingen we rustig door met nog wat Houtens sportnieuws. Na de tweets belden we met Christel van der Gun van Stardance Studio’s. Het was een leuk en goedgevuld gesprek over de afgelopen shows van Stardance in Nieuwegein.

Het tweede uur begon met een overzicht van de aankomende wedstrijden in Houten en het landelijk sportnieuws. Daarna hadden we weer twee bijzondere gasten. De eerste gast was Oscar Smit van Triton die we over de telefoon spraken over de 133e’ Varsity, een roei evenement over het Amsterdam-Rijnkanaal. De tweede gast, deze keer niet telefonisch, was Emiel van Emmerik. Hij is medeorganisator van de Down Under Obstacle Run in Nieuwegein en deels ook in Houten. Met hem hadden we het over het evenement dat 17 april weer plaats gaat vinden. En Martijn en Vincent van De Middenstip doen hieraan mee. We eindigden de uitzending met een zeer dansbare plaat van Galantis.

Volgende zijn wij er natuurlijk weer van 19u tot 21u op HoutenFM en we zoeken altijd nog sportieve vrijwilligers.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love