De Middenstip: De uitzending van maandag 10 oktober 2016

10 oktober 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. De Middenstip
  6. /
  7. De Middenstip: De uitzending...

Het was weer een sportieve aflevering van De Middenstip, met vooral telefonische interviews. We interviewden onder andere Nico Slegtenhorst van SV Houten en Lobke van Oostrom en Erik Gras van Taurus.

Het eerste uur van De Middenstip begon met de sport hoogtepunten van afgelopen week en een interview met Nico Slegtenhorst over de kunstgrasban bij SV Houten, de vereniging heeft namelijk besloten om mensen voorlopig niet te laten voetballen op de kunstgrasvelden. Dit vanwege de gezondheid. Daarna hadden we het sportnieuws en nog een interview, met Eric Gielisse over de heren en dames van HC Houten.

 Het tweede uur begon met de agenda van komende week en twee telefonisch interviews, met Lobke van Oostrom, aanvoerder van Taurus Dames 1 en met Erik Gras, trainer van Taurus Heren 1. Met hen hebben we gepraat over het aankomende seizoen en de teams zelf. Tot slot hadden we nog een item van Vincent Beenhakker, hij deed mee met de Obstacle Run afgelopen zondag en nam ter plaatse een interview af met verschillende mensen.

[mh_media type=audio]


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

12:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love