De kracht van Houten: Uitzending van Dinsdag 12 april 2016

12 april 2016

 1. Home
 2. /
 3. Programma's
 4. /
 5. De Kracht van Houten
 6. /
 7. De kracht van Houten:...

In deze uitzending. De natuur staat centraal in het 2e uur. De boswachter vertelt ons alles over de teek, we praten over het klompenpad en alle activiteiten bij het fort bij vechten. En natuurlijk het verhaal over de slechtvalk op de toekan. 1e uur Houtense schaakclub en Meldpunt binnenlandse mensenhandel,

Bij Schaakclub Houten is Jan van der Werf een bijzonder actieve vrijwilliger. Peter Peters legt uit waarom Jan het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

SInds begin april 2016 is er een Meldpunt binnenlandse mensenhandel. In de studio praten we met Angelique Kerkhof over het belang en de ins en outs van dit Meldpunt.

 • Boswachter Tineke Harlaar vertelt over het boswachterschap, de natuur en over de Week van de Teek die nu gehouden wordt. Controleren dus!
 • De forten gaan weer open. Marian van Deursen informeert in een telefonisch interview over de (kinder)activiteiten op Fort bij Vechten.
 • In het Houtense hebben we ook Klompenpaden. Evelien Kenbeek van Landschap Erfgoed Utrecht vertelt er van alles over.
 • Marc van Leeuwen van Stichting Kerkuilwerkgroep geeft informatie over de nestkast voor de slechtvalk die geplaatst is op een hotel in Houten.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love