De Kracht van Houten: de uitzending van 8 maart 2016

8 maart 2016

 1. Home
 2. /
 3. Programma's
 4. /
 5. De Kracht van Houten
 6. /
 7. De Kracht van Houten:...

In het 1e uur van de uitzending van De kracht van Houten op dinsdag 8 maart komen de volgende onderwerpen aan bod: Agenda: NLdoet vrijdag 11 maart, Wat Heb Ik Nu Gehoord: FabLab Houten, DeKracht Van: Bevolkingszorg – Harry Manders. In het 2e uur hebben we een themauur: De kracht van kinderen

 

In het 1e uur van de uitzending van De kracht van Houten:

 • Agenda: NLdoet vrijdag 11 maart
  De Vrijwilligers Academie Houten biedt in samenwerking met CHECC op vrijdag 11 maart speciaal voor vrijwilligers en mantelzorgers een gratis workshopdag aan. Interview met Fleur Esmeijer van Van Houten en Co over de ins en outs van deze dag.
 • Wat Heb Ik Nu Gehoord: FabLab Houten 
  In de studio praten we met Harry Binnema van Tinkerinq over FabLab Houten, sinds kort te vinden op de eerste verdieping van Bibliotheek Houten.
 • DeKracht Van: Bevolkingszorg – Harry Manders
  Onlangs was er brand in Castellum. Bij dergelijke calamiteiten wordt een beroep gedaan op vrijwilligers van Bevolkingszorg van het het Rode Kruis. Mede door hun inzet worden de gevolgen van een calamiteit zo veel mogelijk beperkt. Harry Manders van het Rode Kruis Houten is in de studio met een oproep voor vrijwilligers.

het 2e uur stond in het thema van: De kracht van kinderen

In de huidige maatschappij moet je als kind ook best wel ‘je mannetje kunnen staan’. Niet ieder kind lukt dat vanzelf en als ouder/begeleider kun je daar soms ook wel een steuntje in de rug bij gebruiken. Met een beetje begeleiding/coaching blijkt vaak dat kinderen heel veel kracht en veerkracht in zich hebben. Hoe haal je dat nou naar boven en welke handvatten zijn er om je kind weerbaarder te maken?
Hierover praten we in het 2de uur met drie kindercoaches uit Houten:

Praktijk De Boomhut, Jeannette Sonneveld
Kinderpraktijk Houten Op verhaal komen, Ingrid de Vries
Doen! Kindercoaching, Ingrid Bachman

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love