Daar Hou Ik U Aan: de uitzending van woensdag 14 december 2016 met als hoofdgast Anneke Dubbink

16 december 2016

In het 1e uur spreken we met Anneke Dubbink, fractievoorzitter van de PvdA in Houten over actuele gebeurtenissen in de Houtense politiek. In het 2e uur vindt voor de 4e keer dit seizoen een debat plaats met een aantal fracties, dit keer over de Kwalitieit van de openbare ruimte. Dat doen we met Michel Hofstee (HA!) en Andre van Loon (PvdA). Helaas was Gerard Zandbergen op het laatste moment verhinderd.

In het gesprek met Anneke Dubbink gaat het in eerste instantie natuurlijk over de nieuwe lijsttrekker van haar partij in de 2e Kamer, Lodewijk Ascher. Meer lokaal wordt o.a. van gedachten gewisseld over de ambtelijke samenwerking met Wijk bij Duurstede (Raad 15-12), de prestatieafspraken met Viveste en de Sociale agena 2017-2020. Ook wordt de bijeenkomst over het armoedebeleid geëvalueerd en wordt de ontwikkeling van Nieuw Wulven geschets. 

In het debat over de kwaliteit van de openbare ruimte worden eerst de begrippen “kwaliteit” en “openbare ruimte” verkend. Daarna worden de standpunten van de fracties PvdA en HA! geïnventariseerd  op het gebied van het kwaliteitskader, de beeldkwaliteit en de financiële dekking. Geconcludeerd kan worden dat de verhoging van de beeldkwaliteit op sommige gebieden wenselijk is maar dat over het algemeen de kwaliteit van de openbare ruimte in Houten voldoende is.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 11:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love