Daar Hou Ik U Aan: de uitzending van woensdag 13 juli 2016

15 juli 2016

In het politieke radioprogramma Daar Hou Ik U Aan praten we op woensdagavond over de Houtense politiek en een politicus over de actualiteit in Houten. In de 45e uitzending van het seizoen 2015-2016 en tevens de laatste voor het zomerreces.
De hoofdgast in de uitzending is Eric Jan Visser, fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Houten.

In het 1e uur nemen nemen we de koppen uit de krant door en vragen dhr. Visser naar zijn mening.

In de uitzending Daar Hou Ik U Aan van 6 juli jl. zijn live telefonisch interviews uitgezonden met bijna alle fractievoorzitters over de Perspectiefnota 2017 (Raadsvergadering van 5 juli 2016). Enerzijds bleek de tijd voor het interview met het CDA te kort, aan de andere kant was de CU verhinderd. Dus praten we met dhr. Visser verder over een aantal items uit zijn betoog en de daaromtrent gevoerde discussie. Ook bellen we met Jana Smith, fractievoorzitter van de CU en vragen haar naar een korte toelichting op de punten die tijdens de raadsvergadering vanuit de CU zijn ingebracht.

Aan het eind van het 1e uur confronteren we dhr. Visser met een aantal stellingen, waar hij in principe alleen met ja of nee op mag antwoorden. Niettemin levert dat hier en daar in de uitzending een interessante discussie op.

 

In het 2e uur schuift een aantal medepresentatoren aan. Het is gebruikelijk in de laatste uitzending met de redactie het afgelopen seizoen door te nemen en vooruit te kijken naar het seizoen 2016-2017. Dat doen we op het politieke vlak natuurlijk ook met dhr. Visser, mede in relatie tot de speerpunten in het verkiezingsprogramma van het CDA.

De laatste uitzending van dit seizoen wordt afgesloten met dank aan alle politici die gedurende het seizoen hun medewerking hebben verleend en de presentatoren van het programma DHIUA, met inbegrip van de techniek.

 

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love