Cultuur de la creme: de uitzending van Donderdag 8 december 2016

9 december 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Cultuur de la creme:...

We hielden open huis. Maar liefst zeven kunstenaars die zaterdag 10 december aanwezig zijn tijdens het Open Huis van het Oude Politiebureau waren te gast in de studio! Allemaal vertellen ze boeiend over hun werk en wat zij bezoekers zaterdag te bieden hebben. Luister en geniet van al dan moois!

Ook mooi was het interview met Theo Nijland. Na een confrontatie met de dood – hij scheurde zijn aorta – is hij weer hersteld en beter dan ooit. Zijn voorstelling Desalniettemin oogst lovende kritieken. Daar praten we over. 

Harriët Schardaun (boekhandel Wijs) besprak in de boekbespreking dit keer twee boeken: een nieuwe uitgave van ‘Alleen op de wereld’ met de avonturen van Remi  en prachtige illustraties, en een boek van Jeanette Winters met 12 mooie verhalen “Rondom het vuur”.

De uitsmijter was toch wel ons 14 jarige talent van de week. We luisterden eerst naar zijn track “Wonderfull time”, een primeur want hij is nog niet uit. Wat kan Twan Pielaat, alias DJ Prolatido enthousiast vertellen! Over het feit dat hij niet alleen DJ, maar ook producer is, over hoe hij aan zijn artiestennaam komt, waarin zijn muziek zich onderscheidt. Wat een focus op zo’n jonge leeftijd. Twan, als jij straks beroemd bent en in LA draait, vergeet dan niet wie je hebben ontdekt. We komen graag!

Rian Los en Anita Koolmees waren uw presentatoren en de techniek werd verzorgd door Bas van den Dikkenberg. Veel luisterplezier!

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love