Cultuur de la creme: de uitzending van Donderdag 29 September 2016

29 september 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Cultuur de la creme:...

De uitzending van donderdag 30 september stond in het teken van het 10-jarig jubileum van Gluren bij de Buren Houten op 2 oktober.

In het eerste uur lichtte Helen Dubois een aantal activiteiten van de Culturele Agenda uit en sprak zij via de telefoon met de  regisseur van Toneelmakerij Amsterdam over de voorstelling De Tantes. Leuk om te vermelden dat  Yvonne Schadenberg, de stem van de Uitagenda die dagelijks te horen is op Houten FM, ook in de studio aanwezig was.

Gast in het eerste uur was Tanja Vermeeren, gitaardocent en eigenaresse van Gitaarles Houten. Ze kwam vertellen over het eerste jubileum van haar praktijk en haar feestelijke optredens mét andere muzikanten tijdens Gluren bij de Buren.

Na het nieuws schoof literair vertaler Italiaans-Nederlands  en Engels-Nederlands Henrieke Herber aan voor een interview over haar vertaling van `De beestachtige familie Bold’. Tijdens de uitzending droeg zij als Talent van de Week live een prachtig Italiaans gedicht voor dat ook op 2 oktober tijdens Gluren bij de Buren op het programma stond in een optreden met Jos van der Giessen.

Petje af tot slot voor onze technicus Joerie die tijdens de boekbespreking door Harriet van Boekhandel Wijs  vliegensvlug “Life on Mars?” van David Bowie wist op te sporen, nu in de uitvoering van Jasper Steverlinck.

Presentatie: Martijn Wind en Natasja Teuben Naber
Techniek: Joeri e  Zijderveld
Cultuuragenda: Helen Dubois

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love