Cultuur de la creme: de uitzending van donderdag 28 januari 2016

29 januari 2016

In deze uitzending hadden we 1 gast uitgenodigd, dit was Jona van Zetten, hoofd kunstzaken van het UMC zij vertelde met veel enthousiasme over de aanwezige kunstobjecten in het UMC.

 Zo is er zelfs een kunstwandeling ontwikkeld. Een ieder, patiënten, bezoekers, maar ook gewoon geïnteresseerden kunnen tijdens deze wandeling genieten van alle mooie kunstwerken. Bij de receptie van het UMC kunt u een boekje verkrijgen met de route en uitleg over de kunstwerken. Jona heeft ons tijdens deze uitzending een heel mooi inkijkje gegeven van de kunst in het UMC. Omdat het vandaag gedichtendag was draagt Jona ook nog een mooi gedicht voor van  Menno Wigman. Ook de muziekgeschiedenis heeft vanavond weer een plekje gekregen bij Cdlc. Vanavond werd er aandacht besteed aan de Franse en Duitse barok. Hans Gommer was weer live in de studio en had een leuke column over de “slimme” meter van Stedin.

Verder natuurlijk onze vaste items zoals de cultuuragenda, de gouwe ouwe en de boekbespreking met Henriette van boekhandel Wijs.

 

[mh_media type=audio]


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love