Cultuur de la creme: de uitzending van Donderdag 26 mei 2016

26 mei 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Cultuur de la creme:...

Dit is de laatste uitzending van Cultuur de la Creme tot na de zomerstop. Anita, Jasper, Inge en Wilma presenteerden deze speciale uitzending met als onderwerp “Uitagenda XL”. Zo had Anita een zeer uitgebreide lijst opgesteld met allerlei activiteiten/ evenementen en films die tijdens de zomermaanden plaatsvinden. Bijna teveel om op te noemen maar Anita heeft het toch gedaan!

Vervolgens was Jeanne Kers in de studio uitgenodigd. Zij is  programmeur bij het Theater aan de Slinger en zette alle aanraders van het komende seizoen nog even op een rijtje.  Zij hoopt met het door haar  samengestelde programma weer veel inwoners van Houten naar het theater te trekken. Alle informatie is natuurlijk ook nog terug te vinden op de site van het theater.

Het tweede uur stond in het teken van live muziek. Sander Schenk heeft op 20 mei deelgenomen aan de halve finale van Krachtvoer ( een talentenjacht voor jonge muzikanten uit Houten) en werd door de vakjury uitgeroepen tot winnaar van deze halve finale.

Op 17 juni staat hij in de finale in Enter maar eerst wilde hij nog graag live optreden bij Cultuur de la Creme op Houten FM.

Interview en optreden wisselden elkaar in het 2e uur dan ook af. Sander heeft 3 nummers ten gehore gebracht en de aanwezige redactieleden waren onder de indruk. Het is zeker de moeite waard om het optreden op deze site even terug te luisteren.

Wilma had tijdens de halve finale ook nog een kort interview met Melissa. Zij is de 2e halve finaliste die via de publiekskeuze doorging naar de finale. Els van Staveren van de bibliotheek gaf als tip het boek  Stem op de okapi. Het boek heeft recent de Woutertje Pieterse prijs gewonnen. Verder zijn er de komende tijd ook weer allerlei activiteiten in de bibliotheek. Het fablab werd in het bijzonder genoemd.

Natuurlijk was er ook vanavond weer veel mooie muziek te beluisteren waaronder de Gouwe Ouwe, Hotel Californie van The Eagles.

Het programma werd afgesloten met een live optreden van Sander Schenk.

De redactie van Cultuur de la Creme wenst iedereen een goede zomer en wij zijn weer te beluisteren vanaf de 1e week van september.

Deze uitzending werd met heel veel plezier voor u gemaakt door: Anita, Inge, Jasper, Wilma, Mike en Jens.

Tot in het volgende seizoen!

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love