Cultuur De La Creme: de uitzending van Donderdag 20 oktober 2016

20 oktober 2016

In deze uitzending van donderdag 20 oktober 2016 die gepresenteerd is door Rian Los en Jasper de Bruijn komen er twee gasten langs, heeft Helen weer een hoop te vertellen over wat er te doen is op het gebied van cultuur in Houten, bespreekt Rian het boek Lek Hoofd en geeft Rian een lesje muziekgeschiedenis aan de hand van Olivier Messiaen.

Aller eerst in uur één ontvangen de presentatoren Anneke Janszen die komt praten over de potret wedstrijd/ expositie in Houten die in Maart 2017 van start gaat. U kunt alle informatie omtrent deze wedstrijd/expositie terug lezen via www.kodh.nl.
In het tweede uur hebben de presentatoren Astrid van Bennekom in de studio die komt praten over de nachtwandeling in Schalkwijk. Deze nachtwandeling zal plaatsvinden tijdens de nacht van de nacht en is op zaterdag 29 oktober. Mocht u zich hier voor willen opgeven dan kan dit via welkom@boerderijdezalm.nl of kijk voor meer informatie op www.boerderijdezalm.nl.
Tevens behandeld Rian in het tweede uur het boek Lek Hoofd dat geschreven is door Haro Kraak en gaat over een personage dat denk en voelt in kleuren. Ook Olivier Messiaen dacht en voelde in kleur, Deze componist (die overleden is op de dag dat de zoon van Rian geboren is) wordt behandeld in een les muziekgeschiedenis. 
Tussen al deze geweldige informatie en intressanten interviews zal Bas van den Dikkeberg ook nog muziek draaien voor de luisteraar.

Wij van de redactie kunnen niet anders zeggen dan dat dit weer een geslaagde uitzending is geworden!

[mh_media type=audio]


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist

Current show

HoutenFM Non-stop

12:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love