Cultuur de la creme: de uitzending van Donderdag 19 januari 2017

22 januari 2017

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Cultuur de la creme:...

De uitzending van donderdag 19 januari die gepresenteerd werd door Natasja en Jasper stond weer vol van de goede muziek, kunst en cultuur.

In het eerste uur had Helen weer een goed gevulde cultuur agenda waardoor Houten helemaal op de hoogte werd gebracht van wat er allemaal te doen is deze week en het interview met Aike Dirkzwager over het spraakmakende toneelstuk Dit is geen dagboek, dat hij regisseert naar het boek van zijn vrouw Erna Sassen mag er ook zeker zijn.

Anneke Janszen kwam langs om te vertellen over workshops en cursussen in schilderen en speksteen die ze geeft maar ook over de portretwedstrijd die gestart is in Houten en waar mensen zich nog steeds voor op kunnen geven. 

In het tweede interviewt presentator Jasper kunstenaar Miriam Hogendoorn van ambachtsatelier Mirakel Design over smeden met passie. Miriam geeft net Anneke als cursussen en vertelt over haar voorliefde voor edelmetaal. Natasja interviewt Sylvia Augusteijns van het Verteltheater over drie verschillende toneelstukken die op de planken komen te staan. Tussen deze interessante interviews door bellen wij vanuit de studio ook nog naar Harriet Schardaun om met haar te praten over een interessant boek: Swingtime van Zaidie Smith.

Het is eigenlijk een mirakel dat er tussen al deze interviews, cultuur agenda en het boek van de week nog tijd gevonden is om zo veel goede muziek te draaien.

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

19:00 24:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love