Cultuur de la creme: de uitzending van Donderdag 10 maart 2016

10 maart 2016

  1. Home
  2. /
  3. Programma's
  4. /
  5. Cultuur de la Creme
  6. /
  7. Cultuur de la creme:...

Vanavond was het weer een drukte van belang in de studio van Houten FM bij Cultuur de la Creme. In het eerste uur had Helen een kort interview met Lisette le blanc. Zij geeft in maart 2 lezingen bij Cursus en Co in de bibliotheek. 1 lezing over Jeroen Bosch en 1 over Jan Toorop. Daarna gingen de presentatoren Inge en Natasja in gesprek met Mariella Lokenberg. Zij is pas afgestudeerd kunsthistorica en vertelde over haar ervaringen tijdens de opleiding en haar toekomstplannen. Op dit moment organiseert zij een rondleiding door het paleis op de dam maar wellicht dat zij dit nog uit gaat breiden naar andere musea/historische panden. De muziek tijdens het 1e uur was ook uitgezocht door onze gast en dit leverde verrassende platen op.

Het tweede uur stond geheel in het teken van het Benefietconcert Axelhof op 24 april a.s. Sylvia Augusteijns vertelde enthousiast over het unieke benefietfestival in het theater aan de Slinger met voorstellingen en muziek waarbij de opbrengst geheel naar Axelhof zal gaan. 24 april 2016 van 13.00 uur tot 17.30 uur.

Natuurlijk ook weer aandacht voor onze vaste onderwerpen zoals cultuuragenda, gouwe ouwe, boekbespreking en column van Hans Gommer.  Onze technicus Mike had het zwaar vanavond met 5 dames in de studio maar liet alles toch lekker vlot en goed verlopen.

Presentatie: Inge, Natasja en Wilma

Techniek: Mike van Rossum

[mh_media type=audio]


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter


Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

HoutenFM Non-stop

00:00 17:00

Nu op Houten FM:

Alesso & Armin van Buuren - Leave A Little Love